Chińscy lekarze: koronawirus uszkadza płuca

„Chińscy lekarze przyjrzeli się płucom osób, które zmarły w wyniku choroby COVID-19. Lekarze zasugerowali, że COVID-19 jest jak kombinacja SARS i AIDS, która powoduje nieodwracalne zmiany w płucach. „Wpływ COVID-19 na ludzkie ciało jest ...

Czytaj więcej...

Moje ciało workiem na śmiecie

Zmęczenie, złe samopoczucie, nadwaga, nadkwasota żołądka, cukrzyca, nadciśnienie, choroby wieńcowe, w rezultacie zawał serca i to wszystko w średnim wieku, około czterdziestki, Tak zwane choroby cywilizacyjne, albo choroby XXI wieku. Taki standard dz...

Czytaj więcej...

Jak trują kobiety glifosatem?

Kilka razy pisałem o braku reakcji instytucji rządowych na trucie środowiska Randapem. Ani Minister Zdrowia, ani Minister Środowiska, ani Minister Sprawiedliwości nie widzą nic zdrożnego w masowym truciu społeczeństwa. Ciepłe posadki są najważniejs...

Czytaj więcej...

Co zrobić, gdy organizm nie może poradzić sobie z toksynami?

Każdy z nas zarówno dorosły, jak i dziecko narażony jest na działanie toksyn. Toksyny mogą pochodzić zarówno z naszego otoczenia, powietrza, jak i z przyjmowanej żywności. Organizm jest tak stworzony, że z większością z nich radzi sobie dość do...

Czytaj więcej...

Koncerny farmaceutyczne popełniają oszustwa, łamią prawo i kłamią

„Need some drugs?” (CC BY-NC-ND 2.0) by  Wouter van Doorn  Duński autorytet w dziedzinie medycyny przestrzega przed farmaceutykami. Twierdzi, że zaraz po chorobach serca i raku, trzecią przyczyną śmierci ludzi na świecie są… leki. Jeg...

Czytaj więcej...

Jakim trzeba być wieprzem, żeby zachwalać glifosat… do picia?

Co za dureń, klakier, bezmózgowiec i najczystszej rasy sprzedawczyk. Jak bardzo można upodlić się, aby dostać od korporacji sponsoring czy inne korzyści majątkowe?  Gość o imieniu Patrick Moor zachwala pić… glifosat. „Nie wierzę, że ...

Czytaj więcej...

Jak usunąć pestycydy z owoców i warzyw?

Zaczął się właśnie sezon na owoce i warzywa. W sklepach, w marketach, na targach mamy ich pod dostatkiem w wielorakich odmianach. Wręcz przywołują nas do kupna swoim pięknym wyglądem. Jednak tyle się mówi obecnie o stosowaniu nawozów sztucznych, o...

Czytaj więcej...

Chelatacja – terapia ,,szaleńców’’

W Europie znana jest jako terapia ,,szaleńców’’, w USA , coraz więcej Amerykanów korzysta z niej. Początki stosowania terapii sięgają 20 wieku, kiedy w 1915 roku doktor Norman Clarke leczył ludzi zatrutych ołowiem (ołowica) przy użyciu chelata...

Czytaj więcej...

Smacznego! Każdego dnia jesz robaki…

Chińczycy jedzą robaki, ponieważ uważają je za przysmak. Polacy się nimi brzydzą, a jednak w naszej codziennej diecie, robaki są wręcz na porządku dziennym. Robaki jemy każdego dnia, pomimo, że nie zdajemy sobie z tego sprawy. Nie wiedziałeś o ty...

Czytaj więcej...

Toksyczne metale ciężkie: jak usunąć z organizmu?

Metale ciężkie, kumulują się w naszym organizmie. Najczęściej pochodzą z roślin i zwierząt, które jemy, ale również dostają się z powietrzem, wodą, spalinami, dymem tytoniowym, z produktami czyszczącymi stosowanymi w gospodarstwach domowych. Ic...

Czytaj więcej...

Dwutlenek tytanu – co kryje się pod tą niewinną nazwą?

Sklepowe półki uginają się od produktów spożywczych nafaszerowanych dwutlenkiem tytanu (żelatyną tytanową) oraz wieloma innymi substancjami chemicznymi, ukrytymi pod nic nie znaczącymi skrótami. Żywność jest nim dosłownie nafaszerowana. Zresztą...

Czytaj więcej...

  • Ann Wigmore: Żywność, którą zjadamy może być albo najlepszym i najbardziej efektywnym lekarstwem albo najwolniej działającą trucizną”.
  • Biznes na chorobach będzie trwał tak długo, jak będziesz a n a l f a b e t ą w zakresie własnego zdrowia.

  • David Suzuki: "Politycy, czy naukowcy, którzy mówią, że produkty GMO są bezpieczne, są albo bardzo głupi, albo kłamcami". 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Twitter